Stuur een mail
Nieuws
Terug naar het nieuwsoverzicht

TREKKER 30 jaar

In september bestaat TREKKER 30 jaar. Het hele jaar vinden diverse acties plaats om de trouwe abonnee in het zonnetje te zetten. Ook als adverteerder zijn er diverse mogelijkheden om merken en producten op een bijzondere manier onder de aandacht van de TREKKER-lezers te brengen.

Een greep uit de activiteiten omtrent TREKKER 30 jaar:

Jubileumnummer
Aftrap van het actiejaar met een extra dik jubileumnummer. Dit TREKKER jubileumnummer wordt tevens verspreid onder alle Boerderij-abonnees. Het jubileumnummer is een echt bewaarnummer en kent diverse interessante advertentiemogelijkheden.

TREKKER op Agro Techniek Holland
A trip down memory lane. Bezoekers lopen een route langs bijzondere trekkers van 30 jaar geleden.

Back to the future
Waarbij een trekker van toen wordt voorzien van alle moderne technieken van nu. Abonnees maken kans op deze prijs door hun trekker op te geven voor deze metamorfose. Aftrap van deze actie vindt plaats op de ATH.

Win een trekker
We zijn op dit moment de mogelijkheden aan het verkennen voor het weggeven van een heuse trekker aan één van onze abonnees. Dit willen wij doen in samenwerking met een partner. Abonnees maken kans op de trekker door een motivatie in te zenden en zelf stemmen te genereren. Wederom een actie waar veel aandacht voor wordt gegenereerd, zowel via eigen kanalen als via externe media.

Mechanisatie mania
Iedere twee maanden geven we prachtige prijzen weg aan onze lezers. Deze prijzen worden aangeboden door partners die hun product onder de aandacht van de lezer willen brengen. De prijzen worden onder de aandacht van de lezer gebracht via de website, onze social kanalen en in TREKKER.

Samenwerken?
Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons in één van bovenstaande projecten? Neem dan contact op met onze sales afdeling (verkooplandbouw@proagrica.com).

Over TREKKER
TREKKER is sinds 1988 dé onafhankelijke informatiebron voor mensen die willen weten wat er speelt in de wereld van landbouwmechanisatie. Het magazine kent een trouwe schare abonnees, fans en lezers. Zij voelen zich sterk verbonden met het merk TREKKER door de gedeelde passie voor landbouwmechanisatie. Check www.trekkermagazine.nl voor meer informatie.

 

Tags

Categorie

Bekijk alle